• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь у виставці "Освіта Харківщини ХХІ століття"

Участь у виставці "Освіта Харківщини ХХІ століття"

2023-12-07

У листопаді 2023 року ЗЗСО№№ 106, 129 надіслали роботи до ХV онлайн-виставки ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття» на тему «Нова українська школа: формування в учнів соціальної активності, відповідальності й екологічної свідомості» в номінації «Система екологічного виховання в сучасному закладі освіти».

/Files/images/2023/2023_Диплом І.jpg Педагогічний колектив ХГ № 129 представив досвід закладу за темою «Формування сучасного освітнього простору закладу «ЕКОшкола: Екологія. Культура. Освіта» в умовах Нової Української школи. Результат - Диплом І ступеня.

/Files/images/2023/2023_Диплом ІІ.jpg





Творча група ХЛ № 106 представив на розгляд роботу колективу за темою «Екосимволізм як засіб підвищення психологічної резистентності учасників освітнього процесу» і виборов диплом ІІ ступеню.


Вітаємо кожного окремо і всіх разом! Коли разом збираються цілеспрямовані особистості - створюється особливий потенціал, і ця енергія робить світ кращим, добрішим, досконалішим. Здоров’я, наснаги, творчості нашим переможцям!!!

Кiлькiсть переглядiв: 0