• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь учнів Шевченківського району у VII Харківському міжнародному юридичному форумі "Україна - Європейський Союз: архітектура та динаміка інтеграції"

Участь учнів Шевченківського району у VII Харківському міжнародному юридичному форумі "Україна - Європейський Союз: архітектура та динаміка інтеграції"

2023-09-27

26 вересня 2023 року в рамках VII міжнародного юридичного форуму "Україна - Європейський Союз: архітектура та динаміка інтеграції" відбулася інтелектуальна онлайн-гра за правилами гри "Що? Де? Коли?" для школярів зі всієї України. Усього в грі взяли участь 75 команд, 450 учасників, серед яких команда "Маріїнки" Харківського ліцею № 6. Учасники показували свою ерудицію в розгадуванні 20 цікавих та пізнавальних питань, які були підготовлені ведучою та авторкою Рінатою Казак. За підсумками запеклої боротьби команда дівчат ХЛ № 6 "Маріїнки" посіла ІІІ місце і нагороджена цінними подарунками Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. Вітаємо переможців та бажаємо їм подальших успіхів!

/Files/images/совка.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0