• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Педагогічна онлайн-студія для заступників директорів ЗЗСО Шевченківського району

Педагогічна онлайн-студія для заступників директорів ЗЗСО Шевченківського району

2020-11-27

27.11.2020 адміністрацією Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 150 Харківської міської ради Харківської області у дистанційній формі на платформі Zoom (три сесії) для заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗЗСО району проведена педагогічна онлайн-студія за темою: «Формування освітнього середовища для розвитку творчих здібностей та навчання обдарованих учнів».

Метою даного заходу було: ознайомлення з досвідом роботи школи з обдарованими учнями, практичним застосуванням технологій дистанційного навчання та впровадження Міжнародного проєкту «Вивчай і розрізняй: інфо-медійна грамотність».

На заході були присутні та брали участь у проведенні експертних сесій викладачі та студентиКЗ «Харківська гуманітарно-педагогічна академія Харківської обласної ради», а також регіональна координаторкаВсеукраїнсь кого проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» (IREX).

У рамках співпраці з КЗ «Харківська гуманітарно-педагогічна академія Харківської обласної ради» пізнавальним був виступ Упатової І.П., доктора педагогічних наук, доцента, професора кафедри природничих наук «Про науково-методичний супровід педагогів для успішної роботи з обдарованими учнями».

Окрема сесія була присвячена участі педколективу у Міжнародному проєкті «Вивчай і розрізняй: інфо-медійна грамотність»: Про медіа. Педагогічна скарбничка. Практичні сесії.

Надзвичайно цікаво представила матеріали курсу з медіаграмотності регіональна координаторка проекту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» Малютіна Н.О. та вчителі школи Ободовська З.І., Черняєва Ю.В., Ващенко О.В., які впроваджують проєкт у закладі.

У роботі педагогічної онлайн-студії взяли участь вчителі та заступники директорів з навчально-виховної роботи ЗЗСО №№ 6, 22, 45, 50, 51, 89, 99, 105, 116, 117, 125, 129, 131, 132, 135, 147, 148, 149, 150, 154, 159, 169, 176, 179.

Кiлькiсть переглядiв: 0