Вітаємо ЦДЮТ № 1 з ювілеєм!

2019-11-18

15.11.2019 у приміщенні Харківського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості відбувся святковий концерт «Територія щасливих людей» з нагоди 65-річчя від дня заснування ЦДЮТ № 1. На заході були присутні Володимир Котковський, голова Адміністрації Шевченківського району Харківської міської ради, педагоги, ветерани праці, директори закладів позашкільної освіти, вихованці та їх батьки.

Почесною Грамотою Адміністрації Шевченківського району Харківської міської ради за сумлінну і плідну працю, високий рівень професійної майстерності та з нагоди 65-ої річниці з дня заснування закладу були нагороджені:

- Максимова Віта Валентинівна, керівник зразкового художнього хореографічного колективу «Вікторія»;
- Воробйова Людмила Олексіївна, акомпаніатор;
- Пузанок Віктор Іванович, керівник гуртка «Керамічна студія «Гарт».
Почесною грамотою Департаменту освіти Харківської міської ради були нагороджені:
- Талашко Валерія Романівна, керівник гуртка писанкарства «Оберіг»;
- Семенякіна Галина Іванівна, керівник гуртка «Ансамбль народних інструментів «Натхнення».
Нагрудний знак Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти» отримала Ладоня Ольга Володимирівна, заступник директора з навчально-виховної роботи.

У святковому концерні були представлені кращі номери творчих колективів закладу. Родзинкою свята став номер-сюрприз від батьків вихованців зразкового художнього колективу циркової «Непоседы».

ЦДЮТ №1 щодня відкриває двері для всіх бажаючих пізнати формулу щасливого дитинства! Бажаємо великій і талановитій родині ЦДЮТ №1 натхнення та нових творчих злетів!

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 0