• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний науково-методичний семінар для заступників директорів шкіл з НВР

Районний науково-методичний семінар для заступників директорів шкіл з НВР

2019-02-18

15.02.2019 на базі ХЗОШ № 125 відбувся районний науково-методичний семінар для заступників директорів шкіл з НВР за темою «Розвиток творчої ініціативи заступника директора з навчально-виховної роботи на основі інноваційних підходів до організації освітнього процесу в умовах Нової української школи».

Свистун С.В., завідувач МЦ, привітала учасників семінару, ознайомила з метою, завданнями та актуальністю зазначеної теми.

У заході взяла участь Штефан Л.В., доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти Української інженерно-педагогічної академії. Вона ознайомила учасників із сучасними інноваційними підходами до організації освітнього процесу в умовах Нової української школи.

Заступники директорів шкіл з НВР під час практичної частини семінару розробили інтелект-карти для реалізації інноваційних підходів до організації освітнього процесу в умовах Нової української школи, поділилися власними досвідами роботи та новими ідеями щодо впровадження інновацій в освітньому процесі.


Кiлькiсть переглядiв: 0