День безпечного Інтернету

2022-02-08

Щороку в світі та Україні у лютому відзначають День безпечного Інтернету. У 2022 році цей день перепав на 8 лютого. День безпечного Інтернету запроваджено з метою позитивного, шанобливого та безпечного ставлення до цифрових технологій та Всесвітньої мережі, особливо дітьми та молоддю. В рамках цього дня освітяни та діти нашого району долучились до різних активностей, щоб підтримати ідею "Користуємось Інтернетом безпечно!".

8 лютого педагоги шкіл та садочків нашого району взяли участь у Всеукраїнському онлайн-флешмобі освітян до Дня безпечного Інтернету та одночасно виконували запропоновані вправи разом з освітянами України.

Для учнів 1-11-х класів були проведені різноманітні інтерактивні уроки, марафони та квести, артпроєкти, години спілкування, конкурси інформаційних плакатів і малюнків, онлайн-ігри, вікторини, воркшопи, дискусії, диспути, відеокруїзи та тренінги.

У школах було проведено низку уроків для учнів різних вікових груп, які були спрямовані на захист дітей від сексуальних ризиків в мережі Інтернет. Також підіймалися теми секстингу, грумінгу, кібербулінгу, фішингу тощо.

Тож з впевненістю можна сказати, що гасло цього тижня у нашому районі "Ми - за безпечний Інтернет!"

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 0