• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Оналйн-курс із громадянської освіти для 10-х класів

Оналйн-курс із громадянської освіти для 10-х класів

2020-10-06

МОН спільно з Всеукраїнською асоціацією викладачів історії та суспільних дисциплін «Нова доба» за підтримки Програми «Долучайся!» (USAID/ENGAGE) презентували онлайн-курс із громадянської освіти для 10-их класів.

За словами заступниці Міністра освіти і науки України Любомири Мандзій, формування громадянських компетентностей у школярів – це, перш за все, знати, захищати і відстоювати свої права і обов’язки. Вона зазначила, що є абсолютним прихильником викладання предмета у школі. «Дякую усім, хто долучився до розвитку громадянської освіти в Україні та дякую за досвід та напрацювання колег. Будемо творити зміни разом», – наголосила Любомира Мандзій.

Онлайн-курс представлений 60 онлайн-уроками від найкращих педагогів України, журналістів, правників та інших фахівців із різних сфер суспільства. Курс складається не лише з відео-уроків, а й наповнений інтерактивними заняттями, форумами, тестами, опитуваннями та навіть готовими домашніми завданнями. На платформі є можливість реєстрації в ролі учня, вчителя чи незалежного користувача. Після реєстрації кожен отримає вільний доступ до середовища, де зможе опановувати матеріал, поспілкуватися зі своїм учителем, однолітками зі свого класу та навіть учнями з інших міст України.

Більш детально за посиланням.

Кiлькiсть переглядiв: 0