• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Візьми участь у проєкті "Молодь дебатує", версія 5.0

Візьми участь у проєкті "Молодь дебатує", версія 5.0

2020-07-09

«Молодь дебатує» – унікальний німецько-український проект для розвитку демократії через навчання молоді грамотно відстоювати власні погляди, дискутуючи на суспільно важливі теми.

Як пілот-проект він розпочався в Україні вже у 2016 році у 8 школах Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської та Харківської областей. Протягом наступних 3 років до проекту залучилися ще Житомирська, Донецька, Львівська, Полтавська, Чернігівська, Вінницька, Херсонська, Хмельницька, Тернопільська, Одеська, Кіровоградська та Сумська області.

Зараз учасниками проекту є 47 навчальних закладів України.
Ця ініціатива була запроваджена в партнерстві з "ЕдКемп Україна", "Смарт освіта" та "Internationales Haus Sonnenberg" за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Метод «Молодь дебатує» застосовується в позашкільній роботі з учнями старших класів, але й успішно реалізується в навчальному процесу.

Уся інформація про проєкт є на сайті: http://www.ukraineyouthdebates.de/


Після вибору нових учасників (вчителі та школи), за методичної підтримки «Jugend debattiert» у серпні (орієнтовно, за умови сприятливої епідеміологічної ситуації в Україні) відбудуться навчальні тренінги для педагогів, де вони дізнаються, як підготувати шкільну команду до участі у дебатних змаганнях.

Тож запрошуємо долучитися до проекту бажаючих!

Подати заявку на участь у проєкті можна до 24.07.2020 за посиланням.

Кiлькiсть переглядiв: 0