Дистанційні проєкти для школярів

2020-05-29

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» спільно з освітнім проєктом «На Урок» продовжують роботу над використанням в освітньому процесі можливостей дистанційного навчання зі школярами.

У червні буде продовжено проєкт «Всеукраїнські лабораторні роботи онлайн». З 3 по 26 червня школярів запрошують взяти участь у серії лабораторних робіт онлайн зі stem-ocвiти. З графіком можна ознайомитись тут. Реєстрація та участь за посиланням: https://bit.ly/Labs-NaUrok-ta-KhPI.

Крім лабораторних робіт, учні 9-11-х класів мають змогу долучитися до курсу з основ запуску власного стартапу «StartUp_Camp: шлях до мрії», який стартує 3 червня. Курс спрямований на розширення знань школярів про основи підприємництва, стартапи, їхню екосистему та реалізацію. Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/StartUpCamp2020.

Також упродовж червня учнів запрошують стати учасниками двох онлайн-конкурсів «Професії в IT», завдання яких покликані перевірити, наскільки добре учні оволоділи базовими знаннями з основ інформатики, виявити, чи впевнено школярі почувають себе у світі інформаційних технологій, та відкрити таємниці світу професій в ІТ – комп’ютерної графіки та дизайну:

- «Професії в IT: комп’ютерна графіка та дизайн» (реєстрація за посиланням: https://bit.ly/konkurs-it-gmkg.

- «Професії в IT: впевнений користувач ПК» (посилання для реєстрації з’явиться 29.05.20).

З сайту kharkivosvita.net.ua

Кiлькiсть переглядiв: 0