Засідання Координаційної ради ХМОУС

2020-01-16

16.01.2020 на базі Науково-методичного педагогічного центру відбулося засідання Координаційної ради ХМОУС, в якому взяли участь представники АДЮГО «Лідер ХХІ», члени Координаційної ради та Ради омбудсменів:

- Геворян Г., голова ХМОУС, учениця 11 класу ХЗОШ №150;

- Сарвілова А., голова АДЮГО «Лідер ХХІ», учениця 8 класу ХЗОШ №105;

- Коробов С., заступник голови АДЮГО «Лідер ХХІ», учень 9 класу ХЛ №89;

- Полозов М., омбудсмен, учень 10 класу ХЗОШ №117.

Під час засідання члени міської організації погодили план участі в реалізації програми «Громада, дружня до дітей та молоді», порядок проведення конкурсу учнівських громадських ініціатив «Марафон унікальних справ», звітували про хід проведення Естафети пам’яті «Ми − нащадки переможців. Пам’ятаємо! Пишаємося!» у межах співпраці з Харківською громадською організацією ветеранів України.

На засіданні було розглянуто нові можливості для діяльності школярів в органах учнівського самоврядування, яки передбачає новий Закон «Про повну загальну середню освіту», що був прийнятий Верховною Радою України 16 січня 2020 року, визначені пріоритетні завдання в роботі ХМОУС на 2020 рік, пропозиції щодо презентації кращого досвіту під час постійно діючого семінару-практикуму «Учнівське самоврядування у форматі Нової української школи». Учасникам заходу вручено солодкі подарунки від Харківського міського голови Генадія Кернеса.

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 0