• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Локація для заступників директорів з виховної роботи

Локація для заступників директорів з виховної роботи

2019-09-05

05.09.2019 на базі ХЗОШ №117 відбулася локація для заступників директорів з виховної роботи в межах районного серпневого педагогічного тижня за темою: «Виховний простір як засіб реалізації особистості в Новій українській школі».

В роботі локації взяла участь начальник Управління освіти адміністрації Шевченківського району Башкірова Ю.Г. Протягом заходу відбувся інформаційний дайджест «Основні нормативно-правові документи щодо створення виховного простору в закладах освіти», інформаційна трибуна «Військово-патріотичне виховання як засіб формування громадянина України, готового брати участь у розбудові та захисті своєї держави» та воркшоп «Сучасна школа – безпечний простір для дитини». Була визначена роль педагога у формуванні виховного простору в умовах реформування освіти, відведено підсумки виховної роботи у 2018/2019н.р. та визначені пріоритетні завдання на 2019/2020 н.р.

Учасники заходу за допомогою конструктора Lego створювали та презентували модель виховного простру в рамках роботи методичного конструктору «Середовище, що належить дітям: особливості створення освітнього середовища в контексті реформи НУШ». Наприкінці заходу всі учасники взяли участь у флешмобі «Випускник нової української школи».

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 0