Вручення сертифікатів вчителям

2019-05-23

В рамках договору про співпрацю Департаменту освіти Харківської міської ради та Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця в жовтні 2018 - квітні 2019 року з метою використання в освітньому процесі системи дистанційного навчання Moodle, хмарних технологій, блогів і персональних сайтів 11 вчителів шкіл району та методист ЛКТО пройшли курси підвищення кваліфікації на базі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця.

В рамках навчання педагоги стали учасниками лекційно-практичних занять в лабораторіях відділу електронних засобів дистанційного навчання університету, виконали залікові роботи за одним з 3-х напрямків: «Створення та ведення блогів і персональних сайтів», «Використання хмарних технологій в освітньому процесі», «Використання технологій дистанційного навчання та впровадження в освітній процес платформи Moodle».

22 травня 2019 року на базі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця вчителям закладів загальної середньої освіти м. Харкова урочисто вручено сертифікати про проходження курсів підвищення кваліфікації з інформаційно-комунікативної компетентності.

/Files/images/_1_2019/23052019_004.JPG

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 0