• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Науково-практичний семінар для вчителів української мови та літератури за участю науковців ХНПУ ім. Г.С.Сковороди

Науково-практичний семінар для вчителів української мови та літератури за участю науковців ХНПУ ім. Г.С.Сковороди

2018-11-30

27.11.2018 на базі ХП НВК «Авторська школа Бойка» проведено науково-практичний семінар для вчителів української мови та літератури ЗЗСО району за участю науковців ХНПУ ім. Г.С.Сковороди за темою «Використання технології концентрованого навчання для формування лінгвосоціокультурних компетенцій за «методикою занурення».

Михайленко Т. Ю., директор з НВР, презентувала роботу кафедри української мови та літератури закладу.

Маленко О. О., доктор філологічних наук, професор, завідувач кафедри українознавства та лінгводидактики ХНПУ ім. Г.С.Сковороди ознайомила присутніх з новітніми техніками й прийомами в навчанні учнів української мови та літератури.

Марцин С.О., кандидат філологічних наук, доцент кафедри українознавства та лінгводидактики ХНПУ ім. Г.С.Сковороди і Нестеренко Н.П., кандидат філологічних наук, в.о. доцента кафедри українознавства та лінгводидактики ХНПУ ім. Г.С.Сковороди поділилися досвідом роботи за «методикою занурення» при вивченні української мови.

Сідельник В.Л. та Шишкова Н.М., учителі вищезазначеного закладу, розповіли колегам про використання в роботі технології концентрованого навчання за «методикою занурення», про вагомі результати формування лінгвосоціокультурних компетенцій учнів на уроках української мови і літератури за цією методикою.

/Files/images/_2017-1/20182711.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0