Вітаємо з перемогою!

2018-11-05

З 01.11 по 05.11.2018 в місті Івано-Франківськ проходив фінальний етап XVІІ Всеукраїнського турніру юних інформатиків, в якому взяли участь дві команди Харківського навчально-виховного комплексу № 45 «Академічна гімназія» (команди «XLV.zero» та «К45-1»). Всього змагалося 15 команд із Києва, Волинської, Житомирської, Закарпатської, Кіровоградської, Полтавської, Харківської, Хмельницької областей.

Упродовж трьох турнірних днів учасники демонстрували свої знання, вміння та винахідливість. На першому етапі команди представляли та захищали власні розробки сайтів та мобільних застосунків у сфері ресторанного бізнесу. Захист відбувався у формі дискусій між командами - доповідачами, опонентами та рецензентами. Другий етап складався з розробки та презентації задачі-проекту, умова якої була надана на початку змагання. В останній день змагань команди розв’язували алгоритмічні задачі.

Безсумнівним лідером напружених змагань стала команда «XLV.zero» Харківського навчально-виховного комплексу № 45 «Академічна гімназія», за що отримала диплом І ступеня.

Дипломом ІІІ ступеня нагороджено команду «К45-1» Харківського навчально-виховного комплексу № 45 «Академічна гімназія». Керівник обох команд – М.О.Арзубов, учитель інформатики ХНВК № 45 «Академічна гімназія», Заслужений учитель України. Вітаємо команди з перемогою та бажаємо подальших творчих успіхів!

Кiлькiсть переглядiв: 0