• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Триває конкурс електронних підручників, електронних засобів навчання та дистанційних курсів, які можуть отримати гриф МОН України

Триває конкурс електронних підручників, електронних засобів навчання та дистанційних курсів, які можуть отримати гриф МОН України

2018-08-03

Виробники та автори електронних підручників, електронних засобів навчання та дистанційних курсів можуть взяти участь у конкурсі на одержання грифа Міністерства освіти і науки України. Ці матеріали стануть частиною освітньої електронної платформи, якою зможуть користуватися як учні, так і вчителі.

Цьогоріч конкурс електронних підручників проводиться за п’ятьма назвами – «Я досліджую світ» та «Мистецтво» (1 клас), «Вступ до історії» та «Природознавство» (5 клас), «Біологія» (10 клас).

У Міносвіти повідомляють, що зараз фахівці відібрали вже 15 е-підручників, яким планується надання грифу відомства.

Для перевірки ефективності використання е-підручників в освітньому процесі планується провести експеримент в 50 класах 50 шкіл. До списку учасників увійдуть як міські, так і сільські школи.

Передбачається, що пілотний проект з використання електронних підручників у школах розпочнеться впродовж 2018/2019 навчального року і триватиме три роки.

З сайту http://www.kharkivosvita.net.ua

Кiлькiсть переглядiв: 0