• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Урочистий захід, присвячений Міжнародному жіночому дню 8 Березня

Урочистий захід, присвячений Міжнародному жіночому дню 8 Березня

2018-03-01

01.03.2018 в концертному залі Палацу студентів НПУ ім. Я. Мудрого відбувся урочистий захід, присвячений Міжнародному жіночому Дню 8 Березня (всього 1250 осіб). На заході були присутні почесні гості:

- голова адміністрації Шевченківського району Харківської міської ради, депутат Харківської міської ради Володимир Котковський;

- помічник народного депутата України Валерія Писаренка Ігор Лєнной;

- депутати Харківської обласної та міської рад.

Під час свята за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну і результативну працю, вагомий особистий внесок у розвиток міста і району, відданість справі, а також з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня співробітники установ і підприємств Шевченківського району були відзначені Почесною грамотою народного депутата України Валерія Писаренко (3 співробітника), Почесною грамотою виконкому Харківської міської ради (4 співробітника), Подякою Харківського міського голови (3 співробітника).

Після закінчення урочистої частини в подарунок від Харківського міського голови Геннадія Кернеса для керівників і співробітників установ і підприємств Шевченківського району відбувся святковий концерт.

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 0