• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання "круглого" столу для соціальних педагогів

Засідання "круглого" столу для соціальних педагогів

2017-12-06

05.12.2017 на базі ХСШ №99 відбулося засідання «Круглого» столу за темою «Насилля в сім‘ї та жорстоке поводження з дітьми: профілактика, проблеми» для соціальних педагогів закладів загальної середньої освіти за участю представників ЦСССМС, ССД, СЮП.

Під час проведення засідання працівники закладів освіти обмінялись досвідом роботи з профілактики та подолання жорстокого поводження з дітьми.

Начальник комітету у справах сім‘ї, молоді та спорту По шевченківському району Департаменту у справах сім‘ї, молоді та спорту Харківської міської ради Н.С.Єромецька , т.в.о. директора Центру соціальних служб для сім‘ї та молоді Шевченківського району Департаменту праці та соціальної політики Харківської міської ради О.С. Федоровська, начальник сектору ювенальної превенції Шевченківського відділу поліції головного управління національної поліції в Харківської області майор поліції І.Д. Шерстюк, завідувач сектору Службі у справах дітей по Шевченківському району О.М Товстоп‘ята ознайомили учасників семінару з можливостями соціальних служб адміністрації району.

Учасники засідання «круглого» столу практично відпрацювали алгоритм дій в разі виникнення випадків жорстокого поводження з дітьми.

/Files/images/_2017-1/20170512.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0