Семінар для директорів ЗДО району

2017-12-01

29.11.2017 на базі ДНЗ № 279 пройшов семінар для директорів закладів дошкільної освіти Шевченківського району за темою: "Особливості організаціїї та управління освітнім процесом в сучасному закладі дошкільної освіти" з метою актуалізації питання щодо організаціїї та управління освітнім процесом в ЗДО та удосконалення професійної майстерності керівників навчальних закладів як фактору забезпечення якості дошкільної освіти.

Методист методичного центру Нестерчук Т.С. акцентувала увагу на ролі керівника щодо організації освітнього процесу в навчальному закладі. Директор КЗ "ДНЗ №279" Коротун О.М. презентувала роботу закладу, зосередила увагу присутніх на використанні сучасних педагогічних технологій в освітньому процесі, впливу розвивального середовища на ефективність навчання та виховання дошкільників, значенні професійної готовності педагогів для успішної реалізації завдань Базового компонента дошкільної освіти.

В інтерактивній формі проведено практичну частину семінару, визначено проблеми організації освітнього процесу та шляхи їх усунення.

/Files/images/_2017-1/20172911-111.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0