• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Захист досвіду роботи учителів та педагогічних колективів ЗНЗ району

Захист досвіду роботи учителів та педагогічних колективів ЗНЗ району

2017-03-16

Відповідно до плану роботи на 2016/2017 навчальний рік 15.03.2017 відбулося розширене засідання методичної ради МЦ. У заході взяли участь заступники директорів та педагогічні працівники ЗНЗ району.

За поданнями навчальних закладів власний досвід роботи представили 4 педагоги:

- Лобода Т. В., учитель англійської мови ХГ № 6 «МГ»;

- Таровита І. О., учитель української мови та літератури ХГ № 116;

- Ракітіна Ю.В., учитель англійської мови ХНВК № 179;

- Полєшко О.Г., учитель української мови та літератури ХЛ № 89.

3 педагогічні колективи, досвід яких виявлено Управлінням освіти, також презентували свої наробки:

- ХЗОШ № 129 та ХЗОШ №176 за результатами моніторингу щодо організації роботи шкільних дитячих організацій та у процесі підготовки матеріалів до міського фестивалю дитячо-юнацьких громадських організацій «Самоврядування – це ми» (досвід роботи дитячих організацій узагальнено на рівні району вперше);

- ХГ № 6 «МГ» за результатами високих досягнень обдарованих учнів гімназії.

Ю.Г.Башкірова, начальник Управління освіти, зазначила, що ті педагоги, які відійшли від стереотипів і установок, демонструють ініціативу та свої творчі ідеї, зуміли спрямувати власний досвід у відповідності до сучасних тенденцій освітніх процесів. Висловила сподівання, що педагогічна спільнота району не зупиниться на досягнутому, а буде й надалі активно генерувати свої ідеї в умовах розбудови Нової української школи.

Свистун С.В, голова методичної ради, завідувач методичного центру Управління освіти відмітила, що учителі та педагогічні колективи гідно представили свої творчі надбання, які дійсно заслуговують на визнання та вшанування, зазначила, що матеріали з досвіду роботи будуть розміщені у методичному центрі Управління освіти, увійдуть до районного банку даних ефективного педагогічного досвіду та використовуватимуться педагогами району.


Кiлькiсть переглядiв: 0