• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо переможців міських конкурсів!

Вітаємо переможців міських конкурсів!

2017-01-27

27.01.2017 на базі Харківської гімназії № 12 відбулось нагородження переможців міського конкурсу творчих робіт вільного жанру "Присвята рідному місту" та фестивалю дитячо-юнацьких громадських організацій "Самоврядування – це ми".

У міському конкурсі "Самоврядування – це ми" переможцями визнано:

У номінації "Лідери в самоврядуванні - лідери в житті" за активну участь у громадському житті міста, стимулювання інноваційної, проектної, соціально значущої діяльності лідерів - ХЗОШ № 150.

У номінації "Ми ‒ успішна команда" за результативну командну роботу, формування навичок співробітництва з представниками шкільного та місцевого самоврядування - ХГ № 47.

У номінації "Суспільне визнання" за плідну співпрацю з представниками громадянського суспільства відзначена ДЮГО "Країна дитячих мрій Конкордія" ХНВК № 45 "Академічна гімназія".

У номінації "Запали свою зірку" відзначена дитяча організації ЗНЗ № 176.

За розширення соціального партнерства в різних сферах діяльності молодіжних громадських об’єднань та сприяння становленню учнів як громадян патріотів України – районна організація "Лідер-ХХІ".

Переможці отримали Дипломи Департаменту освіти Харківської міської ради, перехідні кубки, пам’ятні подарунки.

Спеціальними призами були відзначені автори кращих відеовізитівок "Самоврядування – це ми" - ХЛ № 89, та каліграм на тему "Лідерство в сучасному світі" - Шеляг Максим, учень ХНВК № 45 "Академічна гімназія".

/Files/images/_2017/010.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0