• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-практикум для учителів української мови та літератури

Семінар-практикум для учителів української мови та літератури

2016-10-27

27.10.2016 на базі ХСШ №132 відбувся семінар-практикум для учителів української мови та літератури ЗНЗ району за темою "Особливості викладання української мови та літератури в 5 класі за новим Державним стандартом".

Білик С.М., учитель української мови та літератури цього навчального закладу, познайомила колег з різновидами дидактичних ігор, які вона розробляє, використовує в процесі навчання дітей 5 класу, а також представила різноманітні методичні прийоми та методи роботи з п’ятикласниками: цифрові диктанти (словникові та літературознавчі), акродиктанти, кросворди, тестові завдання тощо. Запропонувала цікаву форму роботи над помилками учнів, провела "майстер-клас" по складанню опорних схем, структурних таблиць, діагностичних карт з української літератури. Учасники семінару отримали роздатковий матеріал з досвіду роботи педагога.

Рянська Н.С., практичний психолог ХСШ №132, зосередила увагу присутніх на вікових особливостях п’ятикласників та дала поради щодо розв’язання проблем у різних ситуаціях з дітьми.

/Files/images/09122014/IMG_20161027_133747.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0