Флеш-моб "Діти Харкова за мир"

2016-06-01

За ініціативи Харківського міського голови Геннадія Кернеса у День захисту дітей у місті проведено соціальну акцію "Діти Харкова - за мир!" у якій взяли участь близько 3 тисяч школярів Харкова. Шевченківський район представляли 142 учні. Від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса всіх учасників привітав перший віце-мер Ігор Терехов.

Підготовка до свята розпочалась ще у травні. Учні загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста намалювали 600 малюнків, присвячених родині та рідному місту, з них 70 - намалювали вихованці ЦДЮТ № 1. З цих малюнків перед Харківським національним академічним театром опери та балету імені М. В. Лисенка викладено напис "Діти Харкова - за мир!" довжиною 120 метрів.

1 червня на площі Свободи відбувся флешмоб "Діти Харкова - за мир!", під час якого 1500 дітей вишикувались у напис "Діти Харкова - за мир!" та склали 250-метрову Стрічку миру із закликами до збереження миру, 30 з яких було виготовлено учнями навчальних закладів Шевченківського району.

Школярі долучились до акції "Світ у долонях дітей" і намалювали крейдою контури своїх долонь, щоб сказати "Ні" війні.

Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 0