• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • РМО учителів української мови та літератури

РМО учителів української мови та літератури

2016-03-31

31.03.2016 на базі ХГ № 6 "МГ" проведено районне методичне об’єднання учителів української мови та літератури за темою: "Реалізація єдиної методичної теми "Підвищення якості освіти шляхом створення розвивального середовища в навчальних закладах Дзержинського району" в контексті методичної роботи районного методичного об’єднання учителів української мови та літератури".

Керівник РМО, учитель української мови та літератури ХГ № 6 "МГ" Ляшенко М.І. (спеціаліст вищої категорії, учитель-методист), підвела підсумки методичної роботи об’єднання в рамках упровадження єдиної методичної теми району в 2011 - 2016 роках, здійснила аналіз результатів участі учнів ЗНЗ району в ІІ, ІІІ, ІV етапах Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури.

Актуальним і змістовним був виступ учителя ХСШ № 99 Слюсара М.Я., який поділився досвідом роботи з національно-патріотичного виховання учнів.

З методичними рекомендаціями щодо підготовки випускників до зовнішнього незалежного оцінювання ознайомила Томаз Н.І., учитель ХЗОШ №150

Виступ учителя ХЗОШ № 148 Удовенко Т.М. базувався на основних формах організації навчально-виховного процесу в навчальному закладі.

З метою підведення підсумків упровадження науково - методичної теми "Підвищення якості освіти шляхом створення розвивального середовища в навчальних закладах Дзержинського району" та вироблення єдиної методичної теми району на наступні роки проведено анкетування учителів та тестування з української мови у форматі ЗНО.

/Files/images/2016/Фото0186.jpg

/Files/images/2016/Фото0188.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0